Page cover image

Ο ΧΩΡΟΣ

Το  “OCLIU” λειτουργεί από το Ιανουάριο του 2021 στην πόλη της Λάρισας. Βρίσκεται σε έναν άνετο, πολυτελή χώρο ιδιόκτητων εγκαταστάσεων και παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής εξειδίκευσης.

Δημιουργήθηκε με γνώμονα την προσφορά στον τόπο μας, στους δικούς μας ανθρώπους. Ένα όραμα και μια μεγαλόπρεπη εικόνα για το μέλλον της ιατρικής και της οφθαλμολογίας όπως πρέπει να είναι.

Εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής επενδύοντας στην εξειδίκευση και στην πρωτοπορία. Φιλοδοξώντας να είναι ένα πρότυπο οφθαλμιατρείο και παράδειγμα παροχής υπηρεσιών για να βλέπουν οι άνθρωποι όπως τους πρέπει, με θάρρος την αλήθεια για την υγεία τους.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Για την ανίχνευση και παρακολούθηση των εξειδικευμένων παθήσεων στο “OCLIU” υπάρχει εργαστήριο οφθαλμικής απεικόνισης που λειτουργεί με το πολυμηχάνημα Avanti OCT Angiography της αμερικάνικης εταιρίας OPTOVUE το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως για τις εγκυρότερες και εκτενέστερες πληθυσμιακές μελέτες,  χρησιμοποιώντας την μεγαλύτερη βάση δεδομένων μαρτύρων-ασθενών για την σύγκριση με τους ασθενείς του ιατρείου. Παρέχει τα πλέον έγκυρα και αξιόπιστα αποτελέσματα ακόμα και στα πιο δύσκολα και αμφισβητήσιμα περιστατικά και σκανάρει τον οφθαλμό με την πιο μικρή διακριτική ικανότητα σε σχέση με ανταγωνιστικά μηχανήματα της αγοράς στην μεγαλύτερη ταχύτητα χωρίς να απαιτείται μυδρίαση, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών παθήσεων από τα πρόσθια μόρια του ματιού (κερατοειδής, γωνία προσθίου θαλάμου), μέχρι τα ενδιάμεσα (ίριδα, κρυσταλλοειδής φακός) και τα οπίσθια (αμφιβληστροειδής, ωχρά κηλίδα, οπτικό νεύρο). Δίνει τέλος τη δυνατότητα διενέργειας αγγειογραφίας χωρίς καθετηριασμό και χωρίς σκιαγραφικό που είναι και το συγκριτικό του πλεονέκτημα και η πλέον επαναστατική μέθοδος απεικόνισης των ιστών του ματιού στην οφθαλμολογία, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο στην υποσελίδα υπηρεσίες OCT Angio OCT https://www.ocliu-nasikas.com/optikh-tomografia-anaimakth-aggeiografia/.

 

Η τεχνολογική υποδομή και ο εξοπλισμός του “OCLIU” παρέχουν εργονομία χώρου αφού όλος ο διαγνωστικός εξοπλισμός της προκαταρκτικής βασικής εξέτασης είναι ενσωματωμένος σε μία μονάδα, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις για τον ασθενή. Η χρήση φοροπτέρου της κορυφαίας ιαπωνικής εταιρίας topcon για τον έλεγχο της όρασης των ασθενών απαλλάσσει τον ασθενή από την ταλαιπωρία της κλασικής χρονοβόρας εξέτασης με τον δοκιμαστικό σκελετό. Επίσης την καθιστά εξαιρετικής ακρίβειας για την εύρεση των σωστών γυαλιών.

 

Ο κατάλογος των εταιριών που έχουν εξοπλίσει το “OCLIU” καθώς και αυτών με τις οποίες ο γιατρός συνεργάζεται στις δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες κλινικές στις οποίες προσφέρει τις χειρουργικές του υπηρεσίες αποδεικνύουν την υπεροχή της εξοπλιστικής αρτιότητας του ιατρείου και την σφυρηλάτηση βαθιών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους των κορυφαίων οφθαλμολογικών εταιριών από μέρος του γιατρού όλα αυτά τα χρόνια.

 

Τέλος η συνεργασία του γιατρού με κορυφαία ιδρύματα οφθαλμολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό διασφαλίζουν την άριστη οφθαλμολογική συμβουλευτική.

Ophthalmological equipment photo
Ophthalmological equipment photo
Ophthalmological equipment photo
Ophthalmological equipment photo
Ophthalmological equipment photo
Ophthalmological equipment photo
Ophthalmological equipment photo
Ophthalmological equipment photo